Blog Image
20/10/2023

Herstvakantie: aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de herfstvakantie.
Blog Image
29/1/2023

Product van de maand

De Soft Sweet Cleanser is een zachte reinigingsmelk die make-up en onzuiverheden verwijdert zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten. Het is het product van de maand en hierdoor krijg je 10% korting de hele maand februari.
Blog Image
29/1/2023

Wat zijn steelwratjes precies?

Steelwratjes (fibromen) zijn goedaardige bindweefselwoekeringen die vaak lichtbruin van kleur zijn en een draderige structuur hebben. Ze kunnen worden verwijderd door een behandeling met een steriele naald en stroom, waarbij er geen mes aan te pas komt en er geen litteken achterblijft.
Blog Image
29/1/2023
Francie Cosmetics

HYALURONIC BLUR

De nieuwe Hyaluronic Blur primer van SLA Paris is ontworpen om poriën en fijne lijntjes op het gezicht te verbergen en te vullen, voor een glad en foutloos uiterlijk. De formule is verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E, wat helpt bij het hydrateren van de huid en een langdurige houdbaarheid van de make-up garandeert.
Blog Image
29/1/2023
Francie Cosmetics

Wil jij ook je huid verbeteren op een natuurlijke manier?

boek dan een behandeling met de Dermapen
Blog Image
29/1/2023
Francie Cosmetics

Valentijnsdag

14 februari is het weer Valentijnsdag! Verras hem of haar met een heerlijke beauty treatment of luxe giftbox. Ook leuk om cadeau te geven is een cadeaubon voor een make-up workshop gegeven door onze visagiste Jantine of Rianne.