Spray-tanning

Behoud het resultaat van de Spray-tan

Was je huid tijdens het douchen voorzichtig met je handen en een milde zeep. Dep je huid droog met een handdoek en heel belangrijk; hydrateer je huid goed. Bij voorkeur twee keer per dag. Sporten, zwemmen en gebruik van de sauna wordt, voor een mooi resultaat, afgeraden de eerste 8 uur na de spray-tan. Na de eerste 8 uur kun je deze activiteiten natuurlijk weer gewoon ondernemen, alleen zal je kleur wel sneller vervagen. Spray-tan biedt geen bescherming tegen de zon. Wel kun je bruin worden door de zon met een spray-tan.

Je bepaalt zelf wat je draagt tijdens de spray-tan. Dit kan een bikini zijn of donker ondergoed, topless of met bovenstukje wat je zelf prettig vindt.

We raden aan om donkere loszittende kleding te dragen of mee te nemen voor na de spray-tan en een paraplu voor onverwachte regenbuien. Eventuele vlekken op kleding of beddengoed kunnen worden uitgewassen. Alleen met leer is extra voorzichtigheid geboden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Tijdens je afspraak bepaal je in overleg met degene die jouw sprayt welke tint het beste bij je past. Je kunt ook kiezen voor een deelbehandeling; alleen benen of alleen gezicht en decolleté.

Bij vragen mail of bel ons gerust. Tot ziens in de salon!

THE PROFESSIONAL 9% - MEDIUM

Deze vloeistof bevat 9% DHA en creëert een medium kleur met een inwerktijd van minimaal 6 uur.

THE PROFESSIONAL 13% - DARK

Deze vloeistof bevat 13% DHA en creëert een donkere kleur met een inwerktijd van minimaal 6 uur.

THE FAST TAN

Deze vloeistof maakt het mogelijk om binnen korte tijd de mooiste tinten te creëren. De intensiteit is afhankelijk van het moment dat je onder de douche stapt.

  • Light: douchen na 2 uur
  • Medium: douchen na 3 uur
  • Dark: douchen na 4 uur


DUO TANNING - FULL BODY

Samen met je vriendin of partner een mooie teint krijgen. Keuze uit medium, dark en The Fast Tan.

TANNING LADY’S NIGHT

Voor 4-6 personen een leuk avondje waar je er alleen maar beter van uit gaat zien. Boek deze behandeling bijvoorbeeld samen met je vriendinnen en zie bij elkaar direct het resultaat.

AFSPRAAK MAKEN